Kejti Ståhl

– MAMMA MIA! –

Godmorgon lördag!
Helg! Tjoho! Älskar känslan!
Inatt drömde jag att jag var i Grekland och carpade. Solade och badade, åt oliver, saganaki och vinbladsdolmar. HUR HÄRLIGT?! Drömmen kan ha något att göra med att jag såg den senaste Mamma Mia! igår och la upp på mina stories att jag kan tänka mig att bo på en grekisk ö haha. Alla som känner mig vet att jag älskar sol och värme och hade mer än gärna levt livet iförd en bikini och ett par shorts typ.

Typ så här.. Bilder från i somras när vi var på Cypern!

När jag var liten trodde jag faktiskt att jag vid vuxen ålder skulle bosätta mig utomlands och då i något varmt land.
Men sen växte jag upp och insåg hur mycket jag älskar alla de fyra årstiderna. Som nu i veckan, när det varit minusgrader och helt magisk rimfrost! Naturen blir så otroligt vacker även då.

Jag önskar verkligen att alla årstiderna fick komma till sin fulla potential om man säger så. Som denna sommaren har ju varit fantastisk (nej, såklart inte bra med torkan, men så mycket d-vitamin vi fått insupa, jämfört med förra sommaren där vi hade typ en soldag..), hoppas därför på samma sätt att denna vintern kan bjuda på snö och minusgrader. Inget regn- och slaskväder.
Hur det kommer bli återstår såklart att se!
Och vad denna dagen har att bjuda på återstår också att se. Jag tänker mig: En sväng upp till Kristianstad och sedan hem och ta en promenad!
Så här såg det förresten ut i veckan när jag och Valle var ute och gick en sväng i ljuvlig minus 7 grader!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.