Kejti Ståhl

– VECKAN SOM GÅTT –

Söndagseftermiddag och vi har en riktigt skön helg! Som vanligt har det varit lite tunt med uppdateringar här inne trots att jag verkligen VILL skiva regelbundet! Men just nu lägger jag mest fokus på mina vloggar och tycker ju att det också är SUPERKUL!
Rörligt material är framtiden haha. Nej men skämt åsido, det är riktigt kul med youtube. Känner att jag kan förmedla så mycket mer av vårt liv och vår vardag där.
Hoppas att Du också gillar det!

Men vad har då hänt senaste tiden? Det har mest varit jobb faktiskt. StarkMamma är slut för denna terminen och i januari är det dags för nya grupper. Är du sugen på att vara med så klicka HÄR och sedan vidare till anmälningar för 2019 samt respektive ort så hittar du all info där!
Förutom jobb så är det såklart fullt ös med Valther. Nu är hans snart 14 månader och jag blir ständigt imponerad över hur mycket han förstår.

Idag började jag dagen med att preppa lite smoothies inför veckan. Därefter tog vi en promenad i regnet och sedan dess har vi myst inne. Dammsugit, läst bok och nu sitter Erik och Valle i soffan och myser. Tuuunga ögonlock på den lille, men om han somnar eller ej återstår att se. Vanligt sover han inget på eftermiddagarna så vi räknar inte med det idag heller!

Nu har jag precis laddat upp senaste vloggen och vill du kika så kommer den här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.