– LÖRDAGSKAOS – – Kejti Ståhl
kejtis

Kejti Ståhl

– LÖRDAGSKAOS –

My oh my vilken dag.. När jag går igenom dagen i mitt huvud och känner efter i kroppen så känner jag mig verkligen HELT slut. Men nu när jag ska försöka formulera den i ord här så låter det kanske inte så imponerande haha.
Först och främst vill jag dock börja med att säga att det var helt galet skönt att inte behöva ställa alarm imorse, att få vakna till min egen lilla väckarklocka och sedan mysa en stund i sängen innan vi gick upp och åt frukost.
Erik åkte ett tidigt tåg ned till Malmö för jobb så tyvärr har vi inte fått spendera dagen tillsammans alla tre.

Hursomhelst!
Efter frukost, lek och lite sånt där allmänt kaos och fix som hör småbarnslivet till (i detta fallet fiska upp leksaker ur toaletten och städa upp kaos ur badrumslådorna) så begav vi oss ut på en lite längre promenad.
Först tog vi ett pitstop på Returskafferiet för att köpa te och kakor (YUM) därefter en sväng inom Ica. Sen traskade vi vidare i duggregent och efter en stund somnade V och sov i prick 26 minuter.

Hur magiskt fint är inte detta huset just nu?!

 

När vi kom hem igen så gjorde vi lunch. Idag blev det kesoplättar med kikärtsmjöl och halloumi, Till det mixad avokado och tomatsallad. Orkade inte knäppa någon ordentlig bild med kameran utan det fick bli en snap med mobilen.
Lite taskig kvalité men maten var i alla fall riktigt god! Längtar tills jag får äta resterna till lunch imorgon haha!

 

Vi åt lunch, jag lyckades pricka i en bajja i pottan för V (sorry för tmi) och sen började gnället..
Valther sover ju vanligtvis väldigt lite även dagtid, och det är något som både han och vi är vana vid. Sover han 40 min en gång/dag så är det inget ovanligt!
Han brukar sällan bli gnällig och kinkig trots att han är trött, men idag blev han verkligen just det. Vi provade att läsa böcker, kikade lite Alfons Åberg, mös i soffan osv, men det funkade bara korta stunder – Allra helst skulle han dammsuga!
När Erik kom hem vid 17:30 så kände jag mig helt färdig och den tidigare begynnande huvudvärken var nu ett faktum.
Men men, så är dagarna ibland!

Nu sover den lilla trollungen, för stunden, och jag längtar redan tills imorgon när vi kan upptäcka världen tillsammans igen <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
kejtis

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.