Kejti Ståhl

Valborg i Malmö

Första maj! Äntligen!
Maj måste ändå vara en av årets mest härliga månader? Allt bara vaknar till liv. Både natur och människor får ny energi. Rapsen blommar, träd och buskar slår ut och syrenen doftar ljuvligt!
På uteserveringarna behöver man kanske inte längre en filt runt sig utan istället kan man ta av sig jackan, kanske rulla upp ärmarna på tröjan, vända blicken mot solen och få lite färg på kinderna.

Vi har spenderat Valborgshelgen i Malmö tillsammans med min familj från Stockholm. I fredags efter jobbet åkte Erik och jag ned för att möta upp dem, checkade in på Malmö Live, och kom nu hem för en liten stund sedan.
Dagarna har främst bestått av att gå många steg och äta väldigt mycket och god mat haha.
De som följer mig på Instagram har sett uppdateringar på den ena maträtten efter den andra. Höjdpunkten för min del var middagen på Kitchen & Table.
Där åt jag en bakad kålrot med comté och ramslökspesto till varmrätt och en mjölkchokladsorbet med saltad maräng och picklad blodapelsin till dessert.
Ja, ni hör ju – Smaklökslambada!

Förutom att äta så har det varit gött att bara umgås också. Har inte träffat Jonathan (systerson) sedan i februari och det var framförallt väldigt mysigt att se hur han dagligen klappade på magen, pratade och sjöng för den samt kom med finurliga frågor. Stolt blivande kusin! ♥
Fick också ett set med body och byxor till bebisen som även J hade likadan av. Han tyckte det var väldigt viktigt att han och bebisen kan ”kompismatcha” sin kläder.
Hur gulligt?!
Än så länge har inte vi vågat köpa något till hen (tänk om man jinxar liksom??!) men nu har hen i alla fall detta set samt en supersöt pyjamas som svärfar/farfar köpt!
Längtar tills man vågar börja köpa saker.. Både kläder och praktiska prylar.. Finns en stor risk att vi går all in då haha.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.