Kejti Ståhl

Fyra år i Skåne!

Alltså HUR snabbt går tiden?!
Ett av mina favoritcitat är ”Dagarna går långsamt men åren går fort” och tycker verkligen det stämmer. Förvisso går dagarna ganska fort också, men när man får perspektiv på allt så inser man ännu tydligare att tiden går orimligt snabbt ibland. Och ibland inte kan tilläggas hehe..
I måndags, 11/4, så var det fyra år sedan jag flyttade till Skåne och Sösdala.
Har hänt såå mycket under de åren, men ändå känns det som att de gått i ett nafs!

Erik och jag har bland annat förlovat oss och sedan gift oss, gått igenom utmaningen med barnlöshet och IVF, skaffat vår lilla älskade guldklimp Polly (som förövrigt blev 11 månader igår!) och nu även blivit gravida!
Jag har även startat och utvecklat mitt varumärke och lärt mig mycket under tidens gång om hur det är att vara egen företagare och aldrig ha semester haha.
De senaste månaderna känns det som om mycket har fallit på plats och jag börjar landa.
Ser fram emot vad detta året har att bjuda på ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.