Kejti Ståhl

H Ö S T

tekoppGodmorgon måndag och en ny vecka! 
Här har hösten verkligen landat med allt vad det innebär. Det har varit gråmulet väder i flera dagar nu. Ett lätt men konstant regn som bara är där i luften, också med en himmel som är så mörk och grå så man undrar om solen ens gått upp överhuvudtaget.
Men där finns också löv med vackra färger. Björk, kastanj, ek och lönn som skiftar i gult, rött och orange. Kvällar med tända ljus varenda vrå och koppar fyllda med varm dryck.. Ja alltså säga vad man vill om höstrusket.. Men just nu så gillar jag det! Jag passar på att njuta av naturens färger för snart är det November och då är de vackra färgerna ett minne blott. 
Annars då? Sitter just nu i receptionen på Nionde, äter lunch och peppar inför min lilla träningslucka som jag har vid 12. Har en magisk träningsvärk sedan mitt pass igår. Inser också att i princip varenda muskel utom bröst och biceps ömmar, så kanske blir det just dem musklerna som kommer få sig en omgång idag haha. 
Vad pysslar ni med idag? 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.