Kejti Ståhl

Gone with the wind

e48d48a126a0971007642814c6bb7cf8De senaste två dagarna har verkligen gått i ett. Dagarna har som vanligt fyllts av jobb samt att transporters sig från punkt a, b och c. 
Nu har jag nyligen kommit hem från jobb i Höör där jag avslutade dagen med att köra ett pass med ett gäng byggare. Såg så kul ut när alla körde in på parkeringen i sina skåpbilar, som ett gäng hemliga agenter skulle inta gymmet haha. Hursomhelst var det grymt kul att få dra på den höga rösten lite extra, något som mina mammor annars är förskonade från.
Just nu är jag placerad i soffan med två knäckemackor för att stilla den värsta hungern innan middag. Slog på TVn och upptäckte att en av de bästa filmerna genom tiderna visas just nu – Borta med vinden!
Ääälskar den filmen! Vet inte hur många gånger jag sett den men frankly my dear I don’t give a damn, kan se den hundra gånger om!   

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.