Kejti Ståhl

Julbonanza 2015

IMG_5390 IMG_5392

Som ni säkert förstår tog jag lite ledigt från skrivandet igår. Mest för att jag hade så fullt upp med allt annat.
Dagens började tidigt, huset skulle städas innan jobbet och efter jobb väntade de sista förberedelserna inför gästernas ankomst.
Erik stackaren har fått dra ett tungt lass med matlagningen denna helg eftersom jag jobbat både lördag och söndag.

Men så när klockan slog 15 så vällde alla kära vänner in, glada och hungriga!

IMG_5399 IMG_5400

Vi inledde julbonanzat med glögg, varm saffransdryck och pepparkakor och gick sedan vidare till de tyngre grejerna..
På bordet trängdes allt från den traditionella julskinkan, hemmarullade köttbullar och senapssill, till kålrots”skinka”, brysselkålschips, morot- och rödbetspaté samt potatiskaka.

IMG_5403 IMG_5402 IMG_5401

Bland sötsakerna fanns den obligatoriska risgrynsgröten (som jag längtat!), glutenfria saffransmuffins med äppelkompott, kokoskola med smak av pepparkaka, saffransbiscotti och ett gäng skumtomtar.

IMG_5407 IMG_5406

Efter det var alla minst sagt mätta haha..

Vi fick en riktigt lyckad eftermiddag och kväll men nu behöver vi återhämtning i minst ett år innan vi ställer till med något liknande igen! 😛

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Kattis

      Vi får bjuda er på en liknande festmåltid nästa år (låter helt avlägset :P) <3
      Förhoppningsvis kommer vi ha lite lättare att synkronisera våra scheman då! <3