Kejti Ståhl

Orange..

.. Is the new black?

En gårdagens dagens! De dagar som jag inte har pt- eller passjobb inbokat så brukar jag passa på att klä mig i vanliga kläder. Även om träningstights och mjuka sweatshirts är väldigt skönt så saknar man ibland att få lufta benen i kjol eller klänning.

När det är kvavt och fuktigt ute fläktar det skönt i tunna material och ljusa färger. Orange har länge varit en stor favorit hos mig, när jag fyllde 10 år önskade jag mig bara orangea saker (inklusive tre burkar konserverade morötter (OBS ej skämt! Det var en delikatess för mig..)).

Kärleken till konserverade morötter bleknar, men kärleken till färgen orange består.

IMG_4192 IMG_4193

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.