Kejti Ståhl

Soft Goat

Något som upptar en större del av min garderob är min samling av Soft Goat-tröjor. Jag har önskat mig ett nytt plagg vid varje födelsedag och julafton de senaste 3-4 åren, och idag anlände tillskott nummer åtta.

Valet föll på den kortärmade, rundhalsade beige:a. Ville egentligen ha den vita men den var helt slutsåld i XS och när jag mailade Soft Goat sa de att den inte ska komma in förens nästa vår igen. Såå med tanke på att jag ska ha tröjan till ett visst tillfälle (hehe gissa vilket..) så fick jag tänka om och beställde då den beige:a. Kommer nog bli himla bra det med!

266_1a07d464dc-sgss15_web18952 266_b2c624552a-sgss15_web18957

Kvalitén är toppen. Så himla mjuka och sköna. Men så är de också i kashmir och det finns få känslor som är så lyxiga som kashmir mot kroppen. Jag använder mina tröjor dagligen, även på gymmet haha. De har utkonkurrerat alla andra tröjor i garderoben och jag ser fram emot kommande födelsedagar och julaftnar. Härnäst på vill-ha-listan blir nog en av deras ponchos, eller halsdukar, eller..

Bilder från softgoat.com

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.