Kejti Ståhl

Sommartid

Vaknar upp till en ny söndag. Gräsmattan är grön och himlen är grå, men inatt ställde vi om till sommartid så nu är det riktigt nära hörni!
Jag drömmer om att kunna gå med shorts och en luftig skjorta toppad med ett par härliga shades och lädersandaler. Mmm.. Snart så.

Sommartid innebär ju egentligen en timme sömn mindre, men jag var faktiskt rätt pigg när alarmet ringde.
Idag väntar jobb till 19 och innan dess hade jag tänkt träna. Avsaknaden av träning, eller snarare min ordinarie träningsrutin, känns. Jag får direkt en trötthetskänsla i bröstryggen, nästan lite värkande. Men så fort jag kör igenom ryggen och får upp lite cirkulation, så känns det bättre. Men nu var det en vecka sedan så då börjar den göra sig påmind.
I morgon ska jag till kiropraktorn efter två veckors uppehåll och det ska bli spännande att se hur kroppen har betett sig sedan dess! 🙂

Nu blir det frukost framför Nyhetsmorgon, bjuder på en osminkad morgonselfie. Sätt nu inte kaffet i halsen..

Bild 2015-03-29 kl. 09.06

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.