Kejti Ståhl

Grönkålschips

Igår hade vi gäster så hela dagen gick åt att städa, baka, laga och fixa. Vi bjöd på den evigt kulinariska upplevelsen – Tacos!

Gjorde egna glutenfria tortillas och tacosås. Allt blir roligare (och godare) när man gör det själv.
Ville även ha lite snax att mumsa på både före, under och efter middagen, och vad är då bättre än grönkålschips?

IMG_1811

 

Jag har lyxen att kunna gå ut till växthuset och plocka min egen grönkål. Denna valde jag att gnugga in med tahini, strö på lite örtsalt och sedan skjuts in i ugnen!
Superenkelt och såå gott!
Tahinin är såklart inget måste, men tyckte den gav god sälta och lite krispigare konsistens.

IMG_1816 IMG_1818

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.