Kejti Ståhl

Zucchinibiffar!

Hej bloggy! Ledsen för dålig uppdatering här idag. Har jobbat som vanligt och sedan har jag haft full rulle här hemma. Tvättat, städat, piffat, plockat osv..

I kväll kom dessutom mannen hem (YAY!) så då har vi bara tagit det lugnt. Sett film och myst.

Men innan dess åt vi middag och idag testade jag något nytt – Zucchinibiffar!
Såg receptet på Instagram för någon vecka sedan och bestämde mig för att modifiera receptet och göra en egen variant.
Resultatet blev topp! Enkla att steka, smakade mycket och gick rätt fort att göra. Winwin! 

IMG_1510 IMG_1511 IMG_1512 Ä l s k a r den gröna färgen. Grönt ÄR skönt!IMG_1514 IMG_1515Biffarna ackompanjerades av kalkonbacon och en klick kvarg.

DETTA BEHÖVER DU (9-10 biffar)

♥ En finriven zucchini (var noga med att krama ur all vätska)
♥ 200 g finriven parmesan
♥ 2 ägg
♥ 1 dl bovetemjöl
♥ Kryddor (jag tog gurkmeja, paprikapulver och örtsalt)
♥ Hade även i lite arrowrot och fibrex men det kan man troligtvis skippa, håller nog ihop bra ändå!

Stek på medelvärme i smör/olja/kokosolja/ghee. Ät och njut!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.