Kejti Ståhl

Matlådan

Jag förespråkar alltid hemlagad, god och bra mat. Där du får med både kolhydrater, protein och fett, som gärna ska smaka gott också så klart 😉

Får ofta höra att jag hinner inte, jag orkar inte, jag vet inte vart jag ska börja etc..
Idag var en sådan dag som jag inte hade så mycket tid, eller snarare igår hade jag inte så mycket tid att förbereda.
Men försöker alltid välja det bästa baserat på mina förutsättningar.

Så dagens lunch gick bli grönkål, stekt i kokosolja med örtsalt, svart quinoa och färdiga ekologiska rödbetsbiffar.
Biffarna har ni sett tidigare och de har jag hittat i frysdisken på IcaMaxi. Trots att de är så kallade ”halvfabrikat” så är alla ingredienserna ekologiska och utan både konserveringsmedel och diverse e-ämnen.
Quinoan sköter sig själv på plattan (precis som ris, pasta etc..) och grönkålen tar bara några sekunder i den redan upphettade pannan.

IMG_1418 IMG_1420

 

Totalt tog det mig 15 minuter att förbereda detta.

Är för övrigt överlycklig nu när grönkålen börjar dyka upp igen. Grönkålssäsongen är på tok för kort!
Gjorde ett försök till att odla själv nu i våras/somras men det blev för varmt där jag placerade den. Kanske ska sätta den på nytt nu när temperaturen sjunkit!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.