Sunny Saturday – Kejti Ståhl
kejtis

Kejti Ståhl

Sunny Saturday

Är det inte liite surt att sitta inne och jobba nu när solen gassar utanför? Men har en superb lördag ändå! Älskar att jobba och tack vara stora fönster i receptionen kan solen ändå lysa in på mig. Bara att få kisa ut mot en klarblå himmel jämfört med en grådassig gör stor skillnad för humöret!

Sen är jag lite extra pepp över allt småfix jag köpte på Ikea igår. Åkte dit med min svärmor och vi strosade omkring lugnt och stillsamt i vårt eget tempo. Vände och vred på varenda pinal utan att behöva känna stressen av våra andra hälfter som otåligt trampar omkring och längtar till kaffemaskinen. Bl.a. köpte jag några nya krukor och utebelysning som är solcellsdriven. Vill piffa till våra uteplatser (både på fram- och baksida) så man kan få till lite skönt häng inför sommaren.
Eftersom jag flyttade ned förra våren så var allt så nytt, jag började jobba ganska direkt, så då hade jag ingen tid att fixa med mer än sånt som var absolut nödvändigt (läs växthuset!).
Men i år ska jag pyssla och mecka så det blir något bra av det hela.

Efter jobbet ska vi åka iväg till Helsingborg för vi ska gå och se Ugglas show. Ska bli kul!

keepcalm

 Bild från Pinterest

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
kejtis

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.