Årets första – Kejti Ståhl
kejtis

Kejti Ståhl

Årets första

Löprunda!
Eller, löp och löp.. Mer testrunda för att se hur mycket höften klarar.
Vaknade till strålande sol och kände att det var dags. Dags för att se hur mycket höften pallar med nuförtiden. Jag skadade mig i oktober och i januari, efter daglig konstant smärta, så började jag med laserbehandlingar. Är nu i princip helt smärtfri till vardags, men om jag t.ex. går för fort eller gör en rörelse för många gånger som inte kroppen gillar, då säger den ifrån.
Så målet idag var alltså att testa, känna på läget.

Jag försökte hålla jämnt tempo, mellan 5:50-6:00 som är ett väldigt behagligt motionstempo för mig och mina 163 cm. Växlade mitt steg för att inte bli för enformig i mina rörelser och blandade in lite spänst och explosivitet. Kunde springa i 17 min utan stopp. Ville inte pressa för mycket eftersom skadan fortfarande inte är helt läkt (och troligtvis pressade jag 5 min för mycket ändå..) men är ändå väldigt nöjd!

Jag är absolut ingen löpare, känns inte som att min kropp är gjord för det. Tycker det är ganska enformigt och jag blir lätt uttråkad. Men dagar som dessa, när solen skiner och fåglarna kvittrar, då tycker jag det är rätt gött att bara ge mig ut. Få friskluft i lungorna och känna svetten i pannan. Det blir jag lycklig av!

Så vem vet, kanske kan jag hitta en passion för löpningen när det slutar göra ont 😛

IMG_5156

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
kejtis

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.