Ida Zäta

Prinsessan på slottet

When it rains look for rainbows. When it’s dark look for stars”

God morgon! Jag har sovit som en prinsessa på slottet i natt och verkligen fått min skönhetssömn. Medan Jennie stack ut på en morgonjogg gick jag och gjorde en bodyscanning. Jag gjorde en i höstas innan jag började träna, tyvärr har jag inte de siffrorna med mig, men av vad jag kommer ihåg har jag har halverat min metabåliska ålder från 28 till 14år, minskat min totala fettprocent, ökat muskelmassan och gått från en 2:a till 1:a på mängd bukfett. När jag kommer hem ska jag göra en bättre jämförelse.

Nu ska vi snart köra ett pass core, sen väntar förmiddagsfika, leg works vs tabata, lunch, eftermiddagsfika, en föreläsning med Tomas Axnér och ett sedan ett till träningspass innan middagen i kväll. Lovely day.

IMG_0250

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.