Ida Zäta

Lite nytt i Felicias garderob 

En växande treåringen behöver ständigt påfyllning i garderoben och med sommaren runt knuten behövs även lite härliga klänningar. Jag har beställt hem en ”snurrklänning” (som Felicia kallar det) från theBRAND

 och en enklare klänning från Mini Rodini

Jag beställde även hem ett nytt sätt från Geggamoja, något som alltid måste finnas i barnens garderob enligt mig.

Elias fick en snygg keps från Nova Star 

 Som vanligt beställde jag från babyshop, och jag fick hem kläderna på nolltid. Barnen är jätte nöjda, Elias älskar sin keps även om den är något stor för honom. Felicia är mest förtjust i sin snurrklänning så klart.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Hej Ida!

  Vad roligt att läsa att du är nöjd med både leverans och kvalitén på dina barnkläder från Babyshop – det gör oss mycket glada!

  Jag ser att du har länkat till vår hemsida och det är vi tacksamma för. Däremot ser jag att du länkat till vår mobilsajt. Skulle du kunna vara snäll och ändra länkarna så att de går till vår hemsida istället. På så sätt får dina läsare den bästa upplevelsen av vår hemsida när de kommer från en dator. Ta bara bort m:et som sitter innan babyshop.se så är det löst 🙂 http://m.babyshop.se/ blir alltså http://babyshop.se/.

  Tack så mycket för trevlig läsning, hoppas du har en bra dag och att sommaren levererat!

  /Sofie