Ida Zäta

Valentines gift to myself. 

One day someone will walk into your life and make you see why it never worked out with anyone els. 

Känner ni till den Amerikanska klädkedjan Hollister? Det finns (vad jag vet) två butiker i Sverige, en i Gallerian i Stockholm och en på Emporia i Malmö. När jag bodde i Atlanta shoppade jag väldigt mycket kläder på just den affären. Men nu har jag inte varit där på 10år så det kändes lite spännande att gå in i butiken i måndags. Jag hade inte förväntat mig att hitta något men det gjorde jag. Jag hittade den perfekta toppen. 

Jag är inte bh-typen om man säger så. Jag har för små och hängiga tuttar för att tycka det skulle vara bekvämt. Jag kör i stället med sport-bh. Problemet är bara att det inte passar under alla kläder och kanske inte är det sexigaste. 

Men titta på den här som jag har på mig på bilden. Den är i spets, vadderad vid brösten och har en stabil passform. Love it! 

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.