Ida Zäta

Grymt Carina-pass 

Alla som bor i Ljusdal (eller kommer från Ljusdal) vet mycket väl vem Carina Lundh är. Men för er som inte har någon anknytning till Ljusdal så ska jag berätta. Hon är bygdens energiknippe med grymmaste rippade kroppen. Hon har alltid ett leende på läpparna, peppar alla, inkluderar alla och får igång motivationen på de flesta. 

I sommar har hon dragit igång ett gratis träningspass som hon själv leder, alla är välkomna, man kör utomhus och med endast sin egen kropp som redskap. Hon kommer få dig att tänja på gränserna och pressa ur den sista energin. Ingen kommer undan och hon har hökögon på alla. 

Min kropp är totalt slutkörd. Jag orkar varken lyfta armar eller sätta mig ordentligt. Nästa måndag är jag redo igen, kom du också!  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.