Ida Zäta

Fan alltså

”As long as you love me, we could be starving, we could be homeless, we could be brok” -Justin Bieber feat. Big Sean.

Jag är verkligen så jäkla sopslut i kroppen. Vilket pass hon körde i kväll på Cirkelträningen. Jag har aldrig svettats så mycket på något pass tidigare. Det bara rann på mig, i ansiktet, på ryggen, bröstet, till och med armarna. Känns dock skönt nu så här efteråt. Om man bortser från tågstädningen, den var mindre rolig att göra. Jag har aldrig sett så mycket grus någon gång, i första vagnen så sopade jag nog upp lika mycket som jag i vanliga fall sopar i hela tåget. Det tog med andra ord lite längre tid att städa idag men nu är det gjort. Duschad är jag också så nu väntar bara sängen.

Jag beställde nya träningskläder från Stronger förra veckan och idag låg de i brevlådan. Sjukt snygga och sköna tights, sitter jätte bra och har bra stöd för magen med ett brett midjeband. Så här står det om produkten på hemsidan ”Tillverkade i ett matt, icke-transparent och fuktavvisande material med fyrvägs-stretch som återger en mjuk och len känsla. Försedda med ett brett och stabilt midjeband samt en bekväm mellan-skurning som tillsammans lyfter och komprimerar din bakdel. Passar bra till alla träningsformer eller som ett sportigare och mer utstickande alternativ i vardagen.” . Jag beställde öven ett linne som också det satt jätte bra.

IMG_0163

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Kul att du har börjat blogga igen! 🙂
    Jag är också så himla sugen på att beställa lite träningskläder därifrån. Men jag gissar på att jag måste komma igång med gymmandet först innan maken tillåter mig att köpa mer träningskläder 😉