Ida Zäta

Ovanligt trött för tillfället 

Jag hade ingen aning om att man kunde bli så mentalt trött att somna på jobbet inte var några konstigheter. Igår var det fullt möjligt och jag nickade till ett antal gånger innan jag tillslut bytte atbetsuppgifter och rörde på mig, lite svårare att somna då. Men trots det var klockan över elva innan jag kom i säng igår och tröttheten sitter kvar idag, kanske ska lägga mig med barnen i kväll så jag är pigg i morgon kväll då jag ska på Rosehills med ett härligt tjejgäng.  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jannice

  Jag har varit på väg att somna på jobbet mååååånga gånger, särskilt vid möten och så.
  Har varit så sedan jag gick i skolan, då somnade jag alltid på föreläsningar eller när läraren stod och pratade lite för länge 😉
  Inte alls nå kul och det är så jobbigt när ögonen går i kors och man vet inte riktigt vad man håller på med.
  Hoppas du blir piggare under dagen!

  Kram