Ida Zäta

My partner in crime.

”One day you screaming you love me loud
The next day you’re so cold” -Holy Grail, Jay-Z feat. Justin Timberlake

Att drömma om sovmorgon idag var ju lönlöst när man vaknar av minsta lilla ljud, så även telefonens vibration. Tidig morgon med andra ord, men eftersom jag inte börjar jobba förrän 14.30 kanske jag hinner med en middagslur. Jag har en väldigt lugn förmiddag framför mig men sedan rullar det på med jobb på Zinko, månadsmöte på dagis, träning och städning av tåget. Jag skulle gissa att jag är tillbaka här hemma vid 23-23.30 tiden.

På torsdag åker jag ner till Malmö, biljetterna är bokade. Tar nattåget ner med kudden under armen. Det ska bli så roligt att träffa Jennie, bo på slott, träna en hel helg och förhoppningsvis träffa lite andra vänner också. Det var längesedan vi sågs nu jag och Jennie, det är synd att vi bor långt ifrån varandra, för vi har ju alltid så jäkla roligt tillsammans. Men en hel helg kommer garanterat stilla abstinensen.

Image-1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.