Ida Zäta

Bästa vännen.

”Because of you, I laugh a little harder, cry a little less and smile a lot more”

Ni vet den där vännen som känner dig utan och innan, som förstår utan att du behöver förklara och som alltid säger precis de rätta sakerna. Hon ringde mig idag. Det va så skönt att prata med henne, hennes ord värme och jag önskade jag hade henne närmare.

Jag har haft en galen längtan efter choklad och ostkrokar idag, och det är precis vad jag gav mig själv. Antar att ni kan gissa, det är den tiden i månaden.. Men ska man svulla så får man se till att jobba för det också, så i kväll körde jag ett cx pass och städade tåg. Känns skönt i kroppen just nu och jag är verkligen redo för sängen. I morgon väntar jobb på Zinko och förhoppningsvis lite bodypump.

IMG_0036

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.