Ida Zäta

Positiva tankar och träning.

”Keep your face always towards the sunshine and the shadowe will fall behind you” -Walt Whitman

Han var en klok och positiv man den där Walt Whitman. Det finns så många faktorer som dagligen kan sätta oss i skuggan, men jag tror att knepet till lycka är att hela tiden se solen. Den finns där, även i de mörkaste stunderna, bakom molnen finns alltid solen.

Jag har lovat mig själv att när jag fyller 30 så ska jag vara i mitt livs form. Nåja, vi får väl se hur det blir med den saken. Men våren kommer gå i träningens tecken. Jag har rivstartat genom att denna vecka kötta på och mata kroppen med nya pass. Fyra pass på tre dagar är inte illa och inte alls vad min kropp är van vid. Det är heller ingenting som jag kommer att fortsätta med. Några pass i veckan blir det dock och just nu håller jag på att lista ut vilka. I kväll körde jag cxworx, as roligt pass och mycket bålträning, love it! Passar mig som handen i handsken och det är dessutom bara 30 minuter långt.

Jag fick dessutom chans att träna i mina nya tights som jag köpte på Sportringen i Ljusdal idag. Ett par Reebok – Elite Mesh Tight. Supersköna och med hög midja som ger grymt stöd för magen.Reebok

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.