Ida Zäta

Precis som Elsa 

Jag är så glad och lycklig över att jag har en dotter som uppskattar när jag pysslar med hennes hår. Jag är nämligen allergisk mot hår i ögonen på barn. Därför har hon alltid uppsatt, i alla fall alltid luggen. Men jag föredrar när allt hår är uppsatt, gärna i flätor. Felicia föredrar utsläppt men sitter blixt stilla och låter oftast mig bestämma frisyr, tror vi båda försöker ge och ta lite i den frågan. Idag ville hon dock ha en fläta (precis som Elsa i Frost), så jag gjorde en fiskbensfläta som hon blev väldigt nöjd med. 

Hur gör ni med era barn, är ni som jag eller är ni kanske precis raka motsatsen?  Det finns ju inga rätt och fel så ordet är fritt.  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sussi

    Jag är precis lika dan…. I början när min dotter va mindre så lät hon mig bestämma… då vart det alltid tofs och hårspännen som höll luggen uppe…. men nu när hon har blivit äldre (4år) har hon ju fått längre hår och väldigt förtjust i frost och därför vill hon alltid ha (Elsa flätan) men inga spännen för det har INTE elsa men i bland vill hon ha (anna fläta) oxå