Ida Zäta

Furuvik med Ugglans förskola

 

Igår var vi ju med hela barnens dagis på Furuvik. Förutom att det tog oss en timme att komma in på grund av dålig organisering av Furuvik så hade vi en jätte bra dag. Det blåste kallt men solen visade sig då och då och bjöd på värme. Eftersom det tog så lång tid att komma in var hela familjen hungriga när vi väl kom in och vi tog bara en kort sväng bland djuren innan vi gick till tivolit för lunch. Det passade mig ganska bra då jag bara blir mer och mer känslig för djur i bur. Jag tycker verkligen att det är jätte sorgligt att se.

Men vi åt en god lunch och fick oss lite ny energi att bränna på nöjesfältet. Vi åkte alla karuseller som barnen fick åka. Till och med spökborgen som dom båda hade tjatat om. Men det var inte en direkt hit då båda blev jätte skrämda, Felicia blev så rädd att hon gallskrek senare när vi skulle åka flotte bara för att den avslutas med en tunnel. Stackars barn, nu har vi förstört dom.

Efter en heldag var vi alla helt slut och båda barnen somnade i bilen på väg hem. Själv kunde jag inte riktigt somna, jag var galet trött men kroppen värkte överallt och jag satt i stället med ögonen i kors och slängde mig på soffan när vi kom hem.

29051511 29051510 2905159 2905158 2905157 2905156 2905155 2905153 2905152 2905151

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.