Ida Zäta

Dom växer och blir stora 

Förra veckan va ju vi till BVC för inskrivning. Allmän kontroll gjordes också. Barnen växer och frodas. Felicia är nu precis 1 meter lång och väger 19 kilo. Elias är 87,5 centimeter lång och väger 12,6 kilo. 

Elias har dock problem med ena foten som han då och då haltar med. Det har pågått i cirka ett halvår, men det är bara till och från så vi vet inte vad som är fel. Sköterskan kunde inte heller uttala sig om det med bad oss avvakta en månad och annars kontakta läkare för undersökning. Han verkar dock inte ha onte av det då han låter oss klämma och känna hur mycket vi vill, så det kan ju bara vara koordinationen. Han har ju inte dom bästa förutsättningarna med oss som föräldrar. Tjejer brukar ju vara bättre än män på koordination, men det stämmer definitivt inte för oss. 

   
   

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.