Ida Zäta

Tävling – Biljetter till MåBra kväll.

God morgon härliga soliga måndag! Ny vecka och nya möjligheter, jag kickar igång med en ny tävling för alla som bor i närheten av Gävle eller för er som inte har någonting emot att resa en bit.

Det är nämligen så att succén är tillbaka! Sveriges största hälsotidning anordnar MåBra-kvällar och i år har det utökat med tre nya städer, Örebro, Jönköping och Gävle. Jag har fått förmånen att tävla ut 2 biljetter till MåBra kvällen i Gävle där även jag själv kommer befinna mig och låta mig inspireras. Vinnaren kammar hem båda biljetterna och får själv bestämma vem man tar med sig. Det är bland annat, föreläsningar, gemenskap, inspiration, skratt och läckra tilltugg som står på programmet inför kvällen torsdagen den 28 maj i Gävle konserthus Gevaliasalen, kl 18–21 (insläpp från 17.30).

För att vara med och tävla svarar du på frågan ”vilka tre kvinnor föreläser på MåBra-kvällen?”, rätt svar hittar du här. Tävlingen avslutas på söndag den 10 maj och vinnaren presenteras på måndagen den 11 maj.

mabra-kvall-goteborg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    De tre kvinnor som föreläser ärMia TörnTörnblom , Leila Söderholm och Katarina Althin.
    Tack för en grym blogg! 🙂

    Mvh,

    Frida

  2. Monica

    De tre som kommer föreläsa är Mia Törnblom, Katarina Althin och Leila Söderholm. Har ”bara” 10 mil till Gävle

  3. Maddie W

    De tre inspirerande föreläsarna heter Mia Törnblom, Leila Söderholm och Katarina Althin!
    Jag bor i Sandviken, ca 2 mil ifrån Gävle, och jag har aldrig varit på en inspirationskväll, så blev väldigt ivrig nu när jag såg att du skrev Gävle! Det är sällan sådana här underbara tillställningar ordnas häromkring så jag skulle mer än gärna bjuda med min mamma på en uppmuntrande kväll, bara hon och jag! Hoppas jag kan få överraska mamma med detta! Pricken över i:et är att mamma har läst alla Mia Törnbloms inspirerande böcker, så att se henne på riktigt vore verkligen en upplevelse utöver det vanliga. Hoppas på tur! <3

  4. Malin Östlund

    Åh de tre kvinnorna som föreläser är Mia Törnblom, Leila Söderholm och Katarina Althin! Min mamma skulle jag ta med mig! Inte så ofta man har möjlighet att göra nåt ensamma sen barnen kom! Mysigt!

  5. Sara Bengtsson

    Hej!
    De som föreläser är följande:
    Mia Törnblom, Leila Söderholm och Katarina Althin.
    MåBra:s chefredaktör Liselotte Stålberg är konferanciär.

    Vinner jag så far jag och min Svägerska på roadtrip! Spännande (och förhoppningsvis hittar vi fram

  6. Sandra

    De tre som föreläser och inspirerar denna kväll är Mia TörnTörnblom , Leila Söderholm och Katarina Althin. Det skulle vara så roligt att får vinna och ta med min mamma så vi får bli inspirerade av dessa underbara kvinnor. Mamma behöver få en självförtroendeboost. ☺