Ida Zäta

Elias 2 år 

Lilla älskade Elias, kan inte fatta att du är två år idag. Två år sedan drömförlossningen och adrenalinet pumpade i kroppen. Älskad från första stund. 

Du har glittrande kristallblå ögon, en markant grop i hakan och ett humör som kan bräcka vem som helst. Du är din alldeles egna lilla person med massor av kärlek. Mammas lilla pussgurka som gärna kramas. 

Det är inte många ord du kan men du övar flitigt och vi kan alla se vilka framsteg du tar. Två ordsmeningarna börjar komma tätare och det du säger oftast är ”pappa bil”. Du föredrar att åka med honom, han har ju racern. 

Du älskar att bada både på badhus och i badkar, det ska bli roligt att se vad du tycker om stranden i sommar. Tå tå (Tåg) är ju en annan favorit som det spanas mycket på genom köksfönstret. För att inte tala om favoritfilmen Frost,halsbandet du vägrar ta av dig, eller groupie som du rockar loss till. Du blir nog en redig man med mycket kärlek. Frågar man vem tjejen din är så svarar du Aliiiic (Alice) 

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.