Ida Zäta

Mitt betyg av Södra Berget 

I bilen på väg hem igår diskuterade vi helgen och vistelsen på södra berget och är ganska så överens om att det bara får medelbetyg av oss. 

Till att börja med är hemsidan väldigt rörig och svår att navigera genom, det är heller inte så mycket information som tider, priser och vad som ingår i olika paket. Vi hade beställt en frukt och godis bricka med bubbel, inte prisvärd för fem öre. Några sketna små fruktbitar och några dumle. På spat fick man gratis frukt vilket då får mig att ifrågasätta varför man inte lägger lite mer krut på de olika brickorna. Det ingick trerätters middag men vi fick inte själva välja vad vi skulle äta utan det var en färdigkomponerad meny som bestämdes samma dag. Detta fanns det inte heller någon information om. Huvudrätten var dessutom endast ljummen och efterrätten så fryst att det inte gick att äta. Botten betyg verkligen för restaurangen. Min efterlängtade massage blev också förstörd då den pratglada massören började prata barn genom halva tiden. Har ju liksom inte mage att tysta någon som exalterat berättar att hon är gravid, med sitt första barn. 

Det va många sånna här små saker som tillsammans gör att jag inte skulle åka tillbaka. Dock var helheten av helgen väldigt avslappnad och spa kan jag absolut tänka mig att åka på igen. 

   

         

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Deer

    Men fy vad tråkigt! När man äntligen får till det på tuman hand och så får man den där upplevelsen. Superdåligt, jag hade klagat! Kram