Ida Zäta

Första gången på spa 

Att gå på spa är skönt men det är kanske inte så häftigt som jag hade trott. Uppenbarligen är det min första gång och jag hade förväntat något annat, vet inte vad, men inte bara en massa pooler. Jag har dock provat alla olika valmöjligheter, allt från den kalla 16 gradiga poolen till den kokande 40 gradiga. Men min favorit är nog ändå bubbelpoolen med en skön temperatur på 36 grader. 

Vi spenderade många timmar där nere igår och avslutade med en skön massage. Eller jag njöt de första 30 minuterna i alla fall, sedan började vi prata barn och den unga massören var gravid i vecka 13. Att prata när man får massage är som att äta mat på full mage. Det är liksom inte riktigt lika skönt. ”Missade” därför fot, hand och ansiktsmassagen. 

Mötte en öm Pontus efteråt. På honom hade massören enbart hunnit med rygg och axlar och hon rekommenderade en kiropraktor. Han hade så mycket kristaller att hon hade fått använda hela sin vikt i massagen. Efteråt var hon helt slut och Pontus helt förstörd. Men han kände sig lite mjukare i kroppen framåt middagen. 

Hittade en ny bikini på KappAhl igår och är helt förälskad i den. Ser fram emot lite resultat av träningen bara framåt sommaren. 

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.