Ida Zäta

Hemma med fullspäckat schema

Hemma och välmående. Barnen sov hela vägen och på kvällen spenderade vi några timmar hos mormor och morfar för att göra av med energi. Trötta somnade vi alla tillsammans och fick en god natts sömn. I morse väntade vardagen för mig och Pontus men barnen får en segvecka med mormor som har sportlov. Jätte skönt då det går magsjuka på dagis, flera veckar som det har stått med röda bokstäver på anslagstavlan och man undrar ju hur många som egentligen håller på den där 48h regeln?!

Har lite uppdatering angående husletandet. Vi går vidare från hus nummer 1, det vi budade på för några veckor sedan. Någon budade över oss och vi backade ur. I morgon ska vi på en ny husvisning, eller jag och pappa ska åka på lunchen. Ska bli spännande och jag hoppas på bättre tur denna gången. Annars har vi all tid i världen att vänta på det rätta.

På jobbfronten kan jag berätta att jag har gjort min första försäljning i fredags, kändes bra att få avsluta första veckan med det. Ingenting som någon hade räknat med vilket då var extra roligt!

I natt sover barnen hos mormor och morfar, det firar vi med att Pontus spelar tv-spel och jag gör inbjudningskort till ett dop. Sjukt mysiga vi är.

 

Har uppdaterat lite på kontoret efter helgens besök på Ikea, så mysigt och jag trivs ännu lite bättre nu 🙂

23021532302152

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.