Ida Zäta

Melissas dopdag

Dagen har varit fullspäckad och Melissas dop var både vackert och glädjefyllt.

På förmiddagen shoppade vi på Stinsen, Elias somnade lämpligt nog i bilen på väg hem, annars hade han nog fått skippa vilan idag. Medan Pontus körde en extra sväng med sömntutan gjorde jag och Felicia oss i ordning för kalas.

På dopet agerade jag fotograf. Johanna skrev till mig igår och frågade och självklart ville jag göra de. Dock hade jag inte min egna kamera men det gick över förväntan att använda deras och jag hoppas dom blir nöjda med bilderna. Många kramar blev det också och någon tår trillade ner för kinden. Kompisars dotter sjöng i kyrkan så vackert och magiskt, så liten men så modig och duktig. Efter kyrkan proppade vi magarna fulla med riktigt god smörgåstårta och fika efteråt. Det var knappt att jag orkade äta middagen som farmor hade lagat åt oss.

Länge stannade vi i församlingsgården. Jag ville inte gå hem, ville stanna och umgås, frysa tiden några timmar. Men tillslut slet vi oss, bland dom sista. Ingen idé att stanna kvar när alla gått. I korridoren sprang barnen, fram och tillbaka, tävlade mot och med varandra. Skratten klingade och det var härligt att se dem tillsammans igen, även Elias hängde med på ett hörn och försökte hålla tempot.

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.