Ida Zäta

Flytthelg.

Det ekar tomt här på bloggen, men på Instagram håller jag flödet igång. För er som inte har hängt med så är vi nu uppackade och har sovit första natten.

Lördagen var ett helvete jag gärna glömmer och aldrig gör om. Förkyld och klen sprang jag i trappor både upp och ner. Först fyllde vi förrådet med alla våra utemöbler, gungställning, leksaker och cyklar. Sen tog vi nästa lastbil med alla möbler. Efter att kartongerna var uppburna så tog min ork helt slut. Det var tur att Pontus, Henrik och pappa orkade fortsätta så jag kunde vila en stund. Jag har bara en lunga och platta luftrör vilket gör att jag blir väldigt tungandad vid förkylning, och trots astma medicin orkade jag så klart inte springa och kånka mer.

Sakerna var inte mer än inne i lägenheten förrän Pontus och Henrik kastade sig iväg tillbaka till Stockholm och lämna tillbaka bilarna (det finns ingen ”hämta här lämna där” service i Ljusdal. Pappa och jag började skruva upp möbler i väggarna och organisera allt. Skulle säga att vi var lite mer än halvvägs uppackade igår kväll. Tanken var att vi skulle sova här men Elias var så sjuk att vi fick sova med honom hos mamma och pappa. Han har ögoninflammation och feber, toppen helg med andra ord!

Igår åkte jag Pontus till lägenheten tidigt och började packa upp det sista, tvätta sängkläder och skura golven. Vid tre kom mamma med barnen hit och då var vi så gott som uppackade. Har en låda kvar och vi ska sortera lite i garderoberna, men jag känner mig väldigt nöjd.

Första natten har gått bra trots att jag är uppe i ottan. Det var Felicia som väckte mig och jag har ju väldigt svårt för att somna om, plus att Elias gråter lite titt som tätt, så vi får se när han vaknar.

IMG_1554.JPG Så här såg det alltså ut i går morse när vi kom hit.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.