Ida Zäta

Fotvård – May Beauty

Alltså mina fötter, hatar dem, hatar i och för sig fötter generellt, men mina sitter ju på mig själv och jag tvingas ju just därför stå ut med dem. Men man ska alltid göra det bästa av situationer och när jag blev erbjuden av May Beauty att testa deras fotmask kunde jag naturligtvis inte tacka nej. Jag är så glad att jag inte gjorde det för den är underbar. Sitter just nu med hela munderingen på och tittar på tv. Fötterna är kletiga innanför plastförpackningar och omslutna med strumpor, varmt och gosigt med andra ord.

Behandlingen går till på följande sätt.
1. Ta ett 10 minuters fotbad.
2. När du är klar med fotbadet sätt på dig fotmasken (du behöver inte torka fötterna innan du sätter på dig masken, resultatet blir bättre med fuktiga fötter).
3. Låt masken sitta på i 2 timmar, använd gärna en kort strumpa över masken för att fördela vätskan jämt runt nedre delen av foten.
4. Ta av fotmasken och skölj fötterna noggrant med tvål när behandlingen är klar.
5. Ta regelbundna fotbad (ett 5-10 min fotbad per dag under behandlingen)
6. Efter 3-7 dagar börjar det översta hudlagret falla av. Gnugga försiktigt av det lösa hudlagret, detta görs lättast i samband med ett fotbad eller en dusch. OBS! Dra ej bort hud som inte är helt löst för då kan man skada undre hudlagret.
7. Efter ca: 7-14 dagar är behandligen klar och det hårda lagret hud har fallit av och dina fötter är lenare och mjukare.

Före och efterbildar kommer självklart och vill du själv prova erbjuder May Beauty alla mina läsare 30% rabatt, uppge bara idazata i kassan. Du kommer då betala 174.30kr för en fotmask (ordinarie pris är 249kr).

IMG_1027.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.