Ida Zäta

Efterlängtad tid.

Det är konstigt det där med tiden, all tid ifrån barnen känns så oändligt lång samtidigt som tiden tillsammans med barnen allt för kort. Oftast jobbar jag med tre dagars intervaller, ibland fyra och ibland fem med oftast tre dagar och sedan ledigt. Dessa tre dagar brukade flyga förbi som i ett nafs, men nu segar det sig och jag är tio gånger tröttare än vad jag brukar vara. Denna dag känns med andra ord väldigt efterlängtad. Jag är ledig idag och i morgon. Skönt att få stanna upp och andas mitt i veckan. I helgen är det jobb och på lördag kväll ska hela butiken ut och käka. Det kommer säkerligen bli supertrevligt och jag garanterar er att jag kommet vara trött när jag ska jobba dagen efter.

Men nu ska jag fokusera på ledigheten och att njuta. Bara vara och ta det lugnt. Solen börjar titta fram så när Elias vaknar tar vi oss ut en sväng.

Min lilla mini tonåring här hemma har ap-snygga kläder på sig idag. Designade av Laila Bagge Wahlgren för theBRAND. Ett av min topp fem favoritmärken till barn. Snygga och bekväma, det gillar jag!

IMG_0950.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.