Ida Zäta

LOPPIevent höststart

Loppis event höststart har kommit lite i skym undan här på bloggen, of course då Deer’s bloggmiddag hölls på kvällen. Men jag har ju faktiskt en helt underbar dag att berätta om också.

Loppigänget anordnar super trevliga event och det är alltid lika roligt att få komma och mingla med andra trevliga tjejer, för faktiskt, det är väldigt glest med killar. På scenen underhöll snygga Lina Hedlund oss och presenterade alla samarbetspartners. Först ut var TV4 representerade av Zillah & Totte. Underhållande apa men själv kan jag tycka att det är lite skrämmande med buktalare. Underhållande att titta på men läskigt på nära håll. Efter det kom Mathem upp på scenen och jag kan förstå att dom tyckte att det var lite svårt att komma upp efter en skämtande apa. Men dom gjorde ett jätte bra jobb och jag kommer definitivt att testa deras koncept för att underlätta vardagen. Tallink Silja Sverige berättade om deras nyrenoverade båtar och de kommer att hålla en bloggkryssning i höst som alla fick ansöka till. Man kan ju bara hoppas på att få komma med. Båtarna ser ut som lyxiga köpcentrum och de har faktiskt havens största taxfree, toppen! Innan det var dags för mingel avslutades det med modevisning med kläder från Reima, Barnsko specialisten, meandi och The flagship company.

Bilderna nedan är tagna av fotograf Petra Kyllerman.

IMG_0652.JPG

IMG_0653.JPG

IMG_0646.JPG

IMG_0654.JPG

Jag tog själv några bilder också, men då jag inte mådde toppen så presterade jag inte toppen heller. Inser så här i efterhand att jag inte direkt träffade och pratade med några av alla utställare och skapade inga kontakter. Pratade lite med ”Spark i baken” om hennes senaste bok, den kom ut i butik idag och handlar om hur du tränar tillsammans med familjen. Men annars gick jag bara runt och fläktade med vad jag hade i i handen bara för att jag var så varm.

IMG_0520.JPG
Innan vi gick hem fick vi med oss en av LOPPIs berömda goodiebags, fullproppad med smarriga produkter och erbjudanden.


Tack till Mathem, Tallink Silja Sverige, TV4, Barnskospecialisten, ME&I, Ullmax, Reima, Case app, Friends of Adam, The Flagship Company, Findus, Cloetta, Vitamin well, Softlan, Glitter, Allevo och Egmont.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.