Ida Zäta

Lunch i Sigtuna.

Att åka med barn för att äta lunch är oftare lättare sagt än gjort, speciellt i den åldern som våra barn är i just nu. Är det inte barnanpassat innebär det oftast mer jobb än vad mödan är värd. Idag gjorde vi ändå en utflykt över lunchen,  till Sigtuna för att käka på Våfflan som ligger precis nere vid Mälaren. Jätte mysigt ställe till synes, men oj vad besvikna vi var när vi gick där ifrån.

Att det är ovanligt mycket getingar i år kan nog inte undgått någon, men det finns vissa åtgärder som restaurangägare kan ta till, tillexempel sätta ut petflaskor med juice eller köpa färdiga bekämpningsmedel samt ringa Anticimex. Vi hade säkerligen 20 getingar runt oss konstant, vi viftade och försökte döda dem med det kom bara fler och fler. Att personalen inte städar upp direkt efter sina gäster gör ju problemet värre dessutom. När jag frågar om de har någonting mot getingarna får jag bara ett otrevlig svar, NEJ.

Tråkigt med sådan service och det gör ju verkligen inte att vi vill komma tillbaka. Synd för som sagt, ett till synes väldigt trevligt ställe. Efterrätten blev därför på annat håll. Jag blir ju mest rädd eftersom jag inte vet hur något av barnen skulle reagera på ett stick, det kan ju gå väldigt illa tyvärr.

bild-36

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.