Ida Zäta

Midgårdsbadet.

Solen kom tillbaka igår även om den lämnade värmen hemma. Jag var glad vilket som och njuter av mina sista dagar på ledigheten. Sex veckors semester är snart till ända och visst börjar det kännas i kroppen, den både längtar och stretar emot lite på samma gång. På måndag är det dock dags igen, back to reality. Men hösten bjuder på många spännande aktiviteter, redan nu den 23 augusti ska jag på loppi event och Deer’s bloggmiddag.

Hela juli har vi hängt nere vid Rosersbergsbadet men igår provade vi någonting nytt och åkte till Midgårdsbadet i Märsta. Ett polområde med naturvatten. Det är alltså varken uppvärmt eller något klår i, därför är det alger på botten. Men vattnet renas hela tiden och det är ett av Sveriges renaste bad. 130kr kostade det för två vuxna och upp till 4 barn, väl värt ett besök. Perfekt för mig som är känslig mot klår!

Felicia var som vanligt fisken i vattnet och ville vara i hela tiden. Det blåste svala vindar och så fort man kom upp från poolen blev det iskallt. Men det struntade hon i och åkte rutschkana, dök och hoppade. Även Elias uppskattade badet och vi kommer säkerligen återvända.

20140801-073721-27441236.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.