Ida Zäta

En dag norröver.

Idag var det dags att klippa bort sommartopparna och göra sig fin inför inskolning, dagisstart och jobbstart. Vi åkte självklart upp till Gävle för ett besök hos Stina på Studio Plaza.

Det var många gruskorn i mina ögon i morse och jag önskade att jag drack kaffe, då hade jag hinkat en liter eller så. Men en kall dusch fick duga och sedan var cirkusen i full gång här hemma. Vi kom dock upp till tio och först ut under saxen var Elias. Alla lockar föll och fram kom en stor liten pojke. Lite vemodigt känns det allt, men han blev så snygg! Felicia klippte topparna och sedan åkte dom iväg å badade. Jag och mamma blev alltså kvar själva med Stina och fick oss en varsin ordentlig omgång. På mig la hon en mörkare botten och blekte några slingor, sedan klippte vi bara topparna för tanken är att jag ska spara ut till långt Rapunsel-hår. Mamma fick en ny mustig färg och en ordentlig formklippning, hon blev så snygg!

Vi har avslutat dagen med ett kvälldopp här på Rosersbergsbadet. Jätte skönt och svalkande i 31 gradig värme. Barnen uppskattade det och sover nu gott i sina sängar. I morgon väntar nya äventyr..

20140729-210730-76050010.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.