Ida Zäta

Först in, sist ut.

Idag har vi spenderat precis hela dagen på Furuvik. Vi var först in när dom öppnade vid tio och bland de sista ut när de stängde. Jag kanske inte behöver nämna det men jag gör det ändå, vi hade super trötta barn som somnade för natten i bilen hem, även jag somnade en sväng. Vädret var perfekt, lagom varmt med skön sval bris och tunna stackmoln, helt perfekt. Jag hade dock kunna valt ett par bekvämare skor men jag trodde att det skulle bli kokhett och valde därför flippflopps.

När vi nu spenderade så mycket tid på Furuvik så hann vi också uppleva en massa. Vi började med att hälsa på alla djuren, Felicia och Ossian njöt av att få sträcka ut benen och springa av sig. Vi lunchade på Cirkusrestaurangen och fortsatte sedan med att åka karusell. När Ossian och Elias sov middag gick Felicia in och klappade getterna på fäbovallen, red på en ponny och upptäckte Äventyrsön. Ponnyridningen som varade i cirka 60 sekunder var dock höjdpunkten på dagen, fröken ÄLSKAR nämligen hästar.

Vi hade tänkt bada på äventyrsbadet på eftermiddagen men det hann vi aldrig med, eller vi prioriterade det inte. Vi avrundade dagen i stället med en middag på Tyrolertorget.
080714108071420807144080714308071450807146

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.