Playdate med E – Ida Zäta
Ida Zetterquist

Ida Zäta

Playdate med E

Idag var lyckans dag för Felicia eftersom Emilia kom till mormor och lekte nästan hela dagen. Tjejerna var sedvanligt blyga för varandra i början men som alltid släppte det efter en stund och innan vi visste ordet av var det full kalabalik. Elias hängde på så gott han kunde med det är inte lätt att vara liten med två framfusiga damer i hälarna. Han gjorde det enda rätta och tog en tupplur.

Det blev en sen kväll för barnen, Elias kom i säng vid nio och Felicia vid tio. Vi var på middag hos Henrik och Sandra och invigde deras kök. Dom har precis renoverat klart i huset och flyttade in igår. Kul att få vara med på premiärkvällen. Nu ska jag också dyka i sängen för i morgon ska hela gänget på Järvzoo!

20140627-234919-85759987.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Ida Zetterquist

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.