Ida Zäta

Loppi Blogbag – Änglamark

1506141

Jag har fått hem Loppis blogbag för juni som är sponsrad av Coop Änglamark. Pasta, ketchup och rostad lök kommer passa perfekt till korven i veckan, enkel mat för två ensamma föräldrar. Chokladen och nötterna kommer slinka ner utan problem och med kakaon blir det nog ett par muffins eller en god kladdkaka. Härliga extrakilon innan midsommar, det gillar vi!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej!
    Du vet väl att Coop delar ut Änglmarkspriset den 31 augusti? Priset går till någon som jobbar för miljö och hållbarhet, årets tema är ”Svenskt på tallriken” och vinnaren får 100 000 kronor.
    Finalisterna är Bee Urban som jobbar med biodling (och eftersom bin pollinerar så mycket som var tredje tugga vi äter är de otroligt viktiga för vår matproduktion), Jord på Trynet som föder upp i princip alla KRAV-grisar i Sverige och Sju Gårdar som gör ekologiska och klimatkompenserade mejeriprodukter.

    Alla som vill kan vara med att avgöra vem som vinner genom att rösta: https://www.coop.se/Vart–ansvar/Samhallsengageman/Anglamarkspriset/Anglamarkspriset-2014/

    Under Änglamarksdagen är det dessutom fritt inträde på Skansen för alla med ett Coop-kort 🙂