Ida Zäta

Converse & solsken

1705141

Snacka om sommardag idag! Strålande solsken och höga temperaturer gör något med humöret. Jag tog en promenad runt Kyrksjön på förmiddagen tillsammans med en sovande Elias. Spelade musik i hörlurarna, vände ansiktet mot solen och hejade på dom jag mötte. Det är otroligt vad hurtiga alla är i Ljusdal, jag mötte hur många som helst på min promenad. Elias sov en timme och hann sedan med en till tupplur innan lunch. Han låg några timmar back sedan igår så det var bara välbehövligt.

På eftermiddagen kom grannarna över med presenter till både stor och liten. De firade Elias men kunde så klart inte låta storasyster gå tomhänt. Tänk vilka vänner vi har, underbara människor!

Emilia och Sara kom också förbi. Tjejerna lekte så bra tillsammans, ja egentligen alla tre, jag och Sara kunde sitta i lugn och ro och prata om allt mellan himmel och jord. Det ligger ju en lillasyster i Saras mage och den fina gravidmagen fick jag äran att föreviga i kväll. Vi får se om jag får lov att lägga upp några för exponering här, vore roligt att visa.

Nu ska en trött mamma göra ett försök till att lägga sig, det brukar dock alltid ta sin lilla tid för jag hittar alltid på något som jag bara måste göra innan.. God natt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.