Ida Zäta

Nytt till sommaren

Som ni redan vet har jag alltid beslutsångest gällande skor till barnen, men i år är det bara storleken som har gjort mig tveksam. Jag tänkte annars köra på samma kombo till Felicia som förra sommaren. Converse, Kavat och Crocs. Fast förra året hade hon inte Crocs utan något liknande från ett annat märke. I år kör vi dock på Crocs som jag har hört väldigt gott om även om jag själv inte tycker att de är de optimala skorna för barn att leka i då det inte ger något stöd åt foten, men de är perfekta till stranden! Jag kan dock rekommendera att inte följa storleksguiden på babyshop.se gällande crocs. Felicias fötter är cirka 15 centimeter så jag tänkte att hon borde ha skor med innermått 16 – 16,5. Men de jag beställde hem var typ två storlekar för stora så det vara bara att returnera, göra om göra rätt.

Fröken blev förälskade i Elias födelsedagspresent från Mini Rodini, kunde därför inte hålla mig från att köpa en lika till henne, tog dock en annan färg. Hade ändå tänkt köpa något liknande till henne då jag tycker att det är en perfekt sommarjacka. Tunn men vindtät, toppen!

Till Elias kör jag på stadiga sandaler med högt skaft från Kavat och snygga vita Converse. Känner mig nöjd över mina beslut!

20140508-201534.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Zandra

    Det ständiga huvudbryn över vad barnen ska ha på fötterna. Kevin har ett par Kavat med dom är lite stora. Tänkte köpa ett par sandaler till honom från kavat. Har börjar ju gås nart så han måste ha något stadigt på fötterna. Minnah ska jag åka in till Skopunkten med då alla skor snart är för små!? Växer så det knakar. Så det blir väl sandaler, tygskor och gympaskor där 🙂

    1. Ida Zetterquist

      Ja varje säsong är det nya utgifter, tänk om de kunde vara som oss vuxna och ha samma skor två år i rad