Ida Zäta

Sojka & Walles Event – Pressrelease

Vilken underbar, trevlig, fantastisk och rolig dag det var igår!

Vi möttes upp allihopa på Best Western Hotel Jägersro vid 12.00, jag var dock lite sen för jag klämde in en välbehövlig dusch. Kom ner till ett dukat bord och åtta glada ansikten. Det var Ann-Sofie, Emelie, Simon och fem vip-bloggare. Sojka & Walles presenterade sig själva, företaget och informerade om dagen. Sedan var det vår tur att presentera oss.

Efter en god lunch gick vi upp en trappa för styling av superduktiga Nathalie Björnqvist från Hårstudion i Trelleborg och sedan var det fotografering med Simon, även han jätte proffsig! Vi alla blev jätte nöjda med våra bilder och jag lovar att dela med mig av dem så fort de kommer på mailen. Medan vi alla väntade på varandra blev det en hel det skratt och tokigheter. Knäppa videos och roliga historier.

När alla var fixade och fotade gick vi ner i hotellets resturang för middag. De ordnade det så bra för oss på hotellet, egentligen öppnar restaurangen klockan 18.00 men vi fick förbeställa maten så den var klar tills de öppnade. Kändes skönt då eventet började 19.00 och vi ville gärna inte stressa i oss maten. Jag åt en jätte god lasagne.

Eventet började med champagne och mingel följt av företagspresentation. Anledningen till att Sojka & Walles Event startade är just för att det inte finns någon sådan marknad i södra Sverige. Det kryllar av välbesökta och välskrivna bloggar men företagen ser inte samarbetsmöjligheterna. Sojka & Walles event har även i samband med pressrelease dragit igång #vibloggare på Instagram. Ett super bra intiativ som ska främja den goda tonen mellan bloggare. Det hela går ut på att man ska ta en selfie med en annan bloggare och hashtagga med #vibloggare.

Vi vip-bloggare fick också kliva upp på scenen, en och en blev uppkallade och presenterade. Vi fick även ett jätte fint armband från Malins namnsmycken med graveringen S & W och en blomma från Passiflora. Passiflora stod för övrig för alla fina blomsterarrangemang på eventet. Efteråt minglade vi lite till innan det var dags att hoppa in i limousinen från Elite limousine. Vi anlände till Lilla Torg med stil. Lite skumpa på Koj för att avsluta kvällen och sedan bussen tillbaka till hotellet och den helt fantastiskt sköna sängen!

Jag har haft det helt jäkla underbart denna helg och jag är så glad att jag kom iväg. Nya vänner och massa roliga upplevelser. Gå gärna in på de andra vip-bloggarnas bloggar och läs om kvällen.

Hot Mama – Sarah
Tommytott – Tommy
Jennie
Fitness by Isabelle – Isabelle
Idas mirakel – Ida
Social Media Design By Walles

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.