Ida Zäta

Mot Blåkulla!

God morgon och glad påsk! Skärtorsdag idag och i kväll åker alla påskkärringar till Blåkulla, det är bäst att fylla på godisskålen.

Vi ska åka med kompisar på Lek & Bus i Infracity. Vi har varit där en gång tidigare och Felicia fullkomligt älskade det. Vi får dock se hur det går att ha med Elias också. Mycket klättrande lär det bli och mycket konkande för min del. Men det kan det ju vara värt. Förhoppningsvis är det inte allt för mycket folk, det är ju dock påsklov här så risken finns ju.

20140417-064142.jpg
Igår efter dagis mötte vi upp kompisar i en lekpark och spenderade hela eftermiddagen ute i det sköna vädret. På vägen hem mötte vi pappan vid tåget men innan dess gick vi förbi morfar och fick en glass. Felicia kallar honom för glassmorfar, väldigt passande då hon alltid får en glass när vi kommer förbi. Helst skulle hon gå förbi där varje dag om hon fick och tyvärr bor han precis mitt i mellan oss och dagis, ni kan ju tänka er hur lätt det är. På kvällen somnade Felicia innan läggdags och med kläderna på. En helt slutkörd liten tjej, härligt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.