Ida Zäta

Prinsessa på vift

Kvällen är här och lika så tystnaden. Felicia sitter i bilen med morfar på väg upp till en förväntansfull mormor i Ljusdal. Min gissning är att hon sover sedan någon timme då hon var helt slut innan vi vinkade hejdå, att inte sova på dagis tar på krafterna. Elias har precis somnat och Pontus är och tränar. Det har blivit mycket träning för hans del den senaste tiden och jag ska inte sticka under stolen med att jag gillar det. Även om jag älskar honom oavsett vad så hettar ett sexpack upp i sänghalmen. Själv sitter jag i soffan och växer, kanske inte men det känns så när han är hurtig och tränar.

Att spendera en fredag utan Felicia tillhör inte vanligheterna. I morgon ska vi in till stan och träffa Sara och Emilia som är här nere, då borde ju Felicia vara med men vi ska även träffas uppe i Ljusdal till veckan så hon går inte miste om allt för mycket. På kvällen ska jag och brorsan se Avicii, kan lova att jag L Ä N G T A R!

Image-1-3Räkmacka till middag och en galet busig Elias som lever rövare när han är hemma själv med både mamma och pappa. Full uppmärksamhet, JIPPI!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.