Ida Zäta

Making new friends

Idag när jag lämnade F på dagis kommer hennes kompis springandes mot henne, en ett år äldre pojke som hon kommer jätte bra överens med. De pussar och kramar varandra dagligen och fröknarna säger alltid hur söta de är tillsammans. Hon går i mina fotspår med andra ord.

I alla fall så träffade jag idag pojkens mamma. Jätte trevlig tjej som nu också är hemma med barn nr.2, en liten flicka i Elias ålder. Hon frågade om jag ville hänga med deras mamma-gäng på promenad och jag är inte den som tackar nej till att lära känna nya människor. Härligt väder och trevligt sällskap gjorde dagens träningspass lätt som en plätt. De går fyra dagar i veckan så jag lär nog följa med flera gånger för att variera mig från mina enmans pw’s.

20140227-120720.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.